søndag, september 24, 2006

drit deg ut


det var mirjam drite-seg-ut-lag i går, og det gikk alt annet enn rolig for seg.hun ante fred og ingen fare mellom reolene på h&m,det så ut til å bli en helt vanlig,om ikke kjedelig, lørdag..det satte vi en stopper for!det ble dansing i rundkjøringer,gatekunstner,frierier,kyss på myke garde-kinn,sandefjord-patriotri i vålerenga-butikken,utradisjonell mathandling,gokart,kakespising,mirjam-leker,og oslobynight..det var 10 slitne og fornøyde jenter som gikk å la seg denne kvelden.og mirjam kan puste lettet ut.nå er det bare kirkegulvet som gjenstår.

mandag, september 18, 2006

septembermirakler og oktoberdrømmer

i dag svømte jeg.en hel time med hanne jeg jobber med.alle musklene svidde,og det føltesdeilig.fakta:vi trives så godt i vann,fordi vi lå i fostervannet i magen.logisk.svømme med ørene under vann,bare høre pusten.fred i hjertet.jeg har funnet min gren på det gylne treningstreet.
lykke:tok toget fram å tilbake til oslo,svei kriminelt i lommeboka,er på lavere enn lavest budsjett,men pengene er ikke borte.de ble lissom bare ikke registrert.er det mulig?umulig?
jeg gleder meg!jeg gleder meg til å gå med skjerf,få roser i kinna,kalde ører,lukte høsten,frisk luft,farger, oktober,kakao,ullsokker,peis,vanter,snart jul,tiden går fort,hver dag kommer bare en gang.phew,store tanker sagt høyt altfor mange ganger.

lørdag, september 16, 2006

oppnedsummeringer-livet i en nøtt

siden jeg har mottatt klager på dårlig oppdatering, kommer et lite sammendrag--de siste dagene har jeg vært i oslo å hengt med mine vakre små,kjørt bil med åpen tak,vært på opera-åh mama, det var overraskende kult! selv om trommehinna var helt skjelven etterpå..heftige saker..å jeg har står i cafeen i salem sammen med non hotte babes -- marita, silje og ingrid elenfor å være helt nøyaktig.. skjønner ikke helt hvor bildet kommer i forhold til teksten, men dere skjønner det, sant?jeg har kommet fram til at jeg liker meg. jeg liker å bo i sandefjord, synes det er KOSLI å jobbe på meny(ja, du hørte riktig!) bortsett fra selve jobben vell å merke--men folka derimot! å digger å bli litt bedre kjent med folk jeg bare kjente litt fra før..elsker å ha tid til å lese mye,få qualitytid med familie(ref.stolt pappa på ny sykkel, testdrive i gården--pappa er den søteste..) ja, rett å slett, jeg tar livet med ro, og digger det.å jeg rågleder meg til januar! PS:jeg ler meg ihjel, jarle prøver å holde øynene oppe på det bildet, fallet er stort.