mandag, september 18, 2006

septembermirakler og oktoberdrømmer

i dag svømte jeg.en hel time med hanne jeg jobber med.alle musklene svidde,og det føltesdeilig.fakta:vi trives så godt i vann,fordi vi lå i fostervannet i magen.logisk.svømme med ørene under vann,bare høre pusten.fred i hjertet.jeg har funnet min gren på det gylne treningstreet.
lykke:tok toget fram å tilbake til oslo,svei kriminelt i lommeboka,er på lavere enn lavest budsjett,men pengene er ikke borte.de ble lissom bare ikke registrert.er det mulig?umulig?
jeg gleder meg!jeg gleder meg til å gå med skjerf,få roser i kinna,kalde ører,lukte høsten,frisk luft,farger, oktober,kakao,ullsokker,peis,vanter,snart jul,tiden går fort,hver dag kommer bare en gang.phew,store tanker sagt høyt altfor mange ganger.

4 kommentarer:

Silje Elida sa...

bloggfrend! er så enig,for jeg elsker høsten!og savner alt ved den..selv om jeg kanskje overser det å fryse hele tiden..resten er dejli!kakao,pledd,roser i kinna.nam.liker bloggen din!

Anonym sa...

jeg fikk sånn helt plutselig kiling i magen da jeg leste oppramsinga om høsten å snart jul å sånt! det var deilig tss. pluss at jeg hører på vakre toner fra en silje helen fra ettellerannet sted. kjenner ho ikke men nydelig musikk! tårene triller. www.myspace.com/siljehelen . ha en fantastisk gonatt! SMASK

Ellen Miles sa...

aa.. savner norsk vinter :( har hort d bare er deppe-vinter her..saa gruer meg t det. heldigvis kommer jeg hjem t jul ;) saa godt aa hore at du er i form og har funnet tilbake til ditt sanne deg =) savner deg!! naa sitter jeg vesida en som heter amy (veldi koselig jente - she says hello my lovely) vi er hos gutta i montagu rd, de lager middag t oss. Ogsaa ser vi paa film. kos deg videre i vinterutviklinga! love u love u love u!!!

Unknown sa...

sweety..du skriver så ufattelig bra!!!!magisk..du får fram akkorat alt som trengs i meg!digger deg, vi utfyller hverandre! min ufattelige utoverdetnormale vakre,pene,deilige,morsomme,talentfulle,kreaive lille snupp!!nyyyt livet, å kom til porsgrunn ennå mere til porsgrunn..liker å ha besøk av deg!elsker deg!