mandag, november 06, 2006

store tanker på liten mandag


i dag er det mandag. ny uke. i dag er I DAG. og etter i dag kommer i morgen. og så er det onsdag. og på onsdag husker jeg kanskje ikke hva som skjedde på mandag. men NÅ er det mandag.
jeg vil være 80 år og sitte i en stol med altfor mange puter, og VITE at jeg levde når jeg var 20, 35, 48. at de valga jeg tok da, var valg jeg tok med visdom og mot. uten begrensninger. jeg vil leve uten begrensninger. jeg mener, vi er på jorda for å være her 100 prosent, og boltre oss i alt det HINSIDES vakre, se alt, føle,ta,vite,lære..det er for kort. et knips.et støvkorn.lite.mindre.minst, samtidig så stort,at vi har idag. og en fred,et sted å være en evighet. det er jo DET som gjør at vi kan tørre å sitte på en mandag og vite.

8 kommentarer:

irene sa...

Wow Solveig! Du er dyp! Så innmari god til å skrive, utrykke deg med ord. Imponerende! Og alltid spennende å lese!
Takk for oppdateringen! Nå føles det litt som om jeg er en del av livet ditt.. Vet hva du tenker på på en mandag liksom..
Love you!!!!!!

Anonym sa...

solveig-- du skriver VAKKERT!! Blir helt målløs her jeg sitter å leser, skikkelig imponert over skriveferdighetene og tankene dine; du traff meg midt i hjertet!
savner ditt blide åsyn, håper våre veier krysses om ikke alt for lenge:) ha en skikkelig velsigna onsdag**

benne sa...

å sola mi- dine mandagsfilosofier gjør nytte for seg!! hurra for jul- gleder meg vilt til å se deg igjen nå altsåååå
nuss

benne sa...

jeg vil sove. men er stuck oppe til klokka ett fordi jeg er vakt-buuuu- dette er litt kjipt enkli, i og med at det er frihelg og nesten ingen elever å være vakt for.. så nå sitter jeg her dah, i peisestua, mutters alene...har gått låserunden og ingen oppholder seg i noen av fellesrommene,, så i prinsippet kunne jeg vel kanskje ha sneket meg til KØYEN..meeeen, hva har man samvittigheten for? flax sier jeg bare, for nå kom det akkurat noen elever inn;) natt patt min skatt sov godt i natt:)

Unknown sa...

herlighet, så klok du er!shit!sikker på at vi er søsken?;)
elsker deg, snupp! kos deg masse i oslo!!!

LIFE sa...

nå liker jeg mandager:) takk!!

Anonym sa...

ja nå gleder jeg meg til imorgen.. ;)

Natalia sa...

Du er så flink til å skrive!