fredag, mars 09, 2007

oppsummerisummera

yes hello!--naa er det bare 3 uker til jeg reiser hjem!! akk og ve-- avskjeder er ikke min sterkeste side..jeg har blitt saa gla i alle folka..men paa den andre siden av sjoen venter det baby kjottkake paaske freia familie og fryd--!


men tida gaar altfor fort her--og jeg merker at 12 uker med intens studier kan taere selv paa en viking- sjel.


vertfall-her kommer noen random bilder herfra-- og for dere hjemme i vinternorge, her er det vaar, blomster og t- skjorte- vaer! chocolate fondue night
forrige helg(ellerno) var vi paa warwick castle--wow! stort engelsk slott, riddere, taarn, scones og tea--
varmt!dodsdeilig!litt for sterk sol til aa vaere fotogen..

ah!det her er kult--en superlokal pub, hver fredag samles hele landsbyen og har sang-kveld, skikkli bra musikk aa..den faste gjengen, de samme, sangene, de samme spokene--sjarmerende!
froydis and me-- en liten butikk i nuneaton med de RARESTE sakene..
forrige uke hadde vi kongebokene og paa torsdagen hadde vi kings and queens night, vi kledde oss ut og hadde feast--good fun!bursdagspartypartyuka vi hadde kongebokene (inkluderer jerusalems fal og israels eksil osv..) bygde vi en miniatyr gjennom hele uka--og saa brente vi den paa fredagen naar vi kom til babylonernes okkupasjon av jerusalem..det var skikkli trist aa se noe du har brukt lang tid paa gaa opp i flammer..gav oss kanskje en liten innsikt i hvordan Gud kanskje folte/ foler det..? carol er den stolte baerer..arjan og johan paa vaar lordags kaffe--de har den BESTE kaffen her--mm..


denne uka har vi salomos hoysang, kjaere vene--den boka er mer enn jeg trodde..har rodma mer enn en gang denne uka..--men det er ikke bare en klisje historie, det er ekteskapet etter Guds intensjon, den dypere moralen, skrivd til en konge som hadde cirka 1000 damer..


jeg elsker aassen jeg etter aa ha faat undervisning, studert det paa egen haand og virkelig satt meg inn i det faar et helt nytt syn paa hver bok og bibelen i seg selv..er saa mye lettere aa se hvordan jeg kan leve etter denne boka, naar jeg begynner aa skjonne den--og ogsaa aa se va jeg faktisk tror paa og lever for--selve evangeliet, for og etter..wow--!


vell,ok--jeg er gla i allesammen!!ha en fabelaktig april--


cheers!

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Så koselig med oppdatering på bloggen!! Gleder oss til å få deg hjem igjen. Her er det blitt også blitt vår, men ikke t-skjortevær foreløbig. Men varmt nok til lange trilleturer. Og de blir det mange av.

Nyt de siste ukene. God storesøsterklem.

Anonym sa...

Its hard to say goodbye! spread your wings and (fly)cry!!Its hard to say goodbye! When we just said hello!

LIFE sa...

åwiåw solveig,når jeg leste mailen din ble jeg nesten redd for at du skulle ditche bebbs and i,men ei. takk!! glederrmeg og har begynt på jakt,ikke stort foreløpig..men jeg troa på billig og bra.sees om to uker søstersol<3