søndag, februar 15, 2009

søndagsro og fornektelse

det er fascinerende å observere min egen evne til å gjøre alt utenom det jeg bør. det jeg bør gjøre er å lese til eksamen som nærmer seg i en rasende fart. det jeg derimot gjør er å se på gamle såpeserier på tv2 zebra, bake brytebrød, kikke på bildene til folk jeg ikke kjenner på facebook, kikke ut på snøen, høre på vifta på kjøkkenet, gløtte bort på stuebordet der bøkene stirrer forvirret på meg, for så å se fort bort. jeg har sjekka, og jeg tror jeg lider av kronisk utsettelsessyndrom med eksamensangst som primærlidelse. prognosen er god. eneste behandling er en kopp kaffe og fornektelse. nettopp derfor sitter jeg her på en søndag, drikker kaffe og fornekter så hardt at en ateist ville blitt rørt.

5 kommentarer:

Charlotte sa...

Åh jeg ler! Og du er fantastisk! Takk for at du endelig har satt ord på min evige diagnose! Jeg har gjort det samme selv i dag! Med en bloggoverskrift som ligner bemerkeselsverdig på din, forskjellen er at jeg fornekter så iherdig at jeg unnværte den i bloggen min også! Det er godt vi er flere, og jammen er det GODT! Den koppen med kaffe og de fremmede menneskenes bilder.. På en søndag er det lov... <3

Anonym sa...

J har et godt forslag! Neste lesedag du har blir du med meg på lesesalen;) love ju long time!

solveig sa...

det tror jeg ikke er så dumt du elisabeth!trenger litt lærdom av et lesejern som deg selv..HVOR BLIR DU AV FORRESTEN??? kom deg hjem da..

(men veldig godt det er flere som meg charlotte;)

Anonym sa...

Jeg ler så jeg griner!! Utrolig bra skrevet!! Heia Solveig og Bærum!! :-)

Klem storesøster Elisabeth

Anonym sa...

Ser jeg skrev kommentaren etter feil innlegg...

Elisabeth