torsdag, januar 25, 2007

oxford baby yeahsaa jeg var i oxford(alias harry potter by) aa besokte min kjaere ellen, og motte mine kjaere mia, ben og mich..--bursdag paa lordag, norske engler, dans til du stuper, a paint, yakki sjokolade kake(som FAKTISK var veldig god, meg aa ellen spiste den som frokost-dessert..skinnet bedrar..)og gode minner, lykke i hjertet..overmaate velsignelse gode venner.


ok, saa skulle jeg komme meg hjem--haha--forst saa heiv jeg returbilletten, i god tro om at det var bare en gammel,maa kjope ny, frustrasjonen er saadd, jeg rekker saa vidt toget til birmingham, ingen sitteplasser, frustrasjonen spirer, jeg MISTER stoppet mitt, og maa vente paa et tog tilbake til nuneaton, frustrasjonen naar nye hoyder..og jeg kommer fram til det faktum at jeg og transportering, all form for forflytning fra et sted til et annet, gaar som regel i dass. men takk gud saa komer jeg fram hver gang..rettelse, nesten hver gang.

denne uka har vi markus..og jeg er overvelda. litt av mengden arbeid vi skal gjennom og levere, og mest av personen Jesus. som by the way er helt overmaate hinsides fantastisk, og hel hellig,naadig rettferdig kjaerlighet overgitt wow for meg utrolig.
savner norge brunost og salt lakris.
ny lidenskap:peanottsmor og honning..mm..
takk for kommentarer--fryd i hjertet mitt!
ps:det snodde her i gaar..!!
og jeg blir snart tante!

5 kommentarer:

Anonym sa...

jeg savner deg kjære.. du er så go´, og kommer alltid til å være i hjertet mitt <3 utrolig flott å se at Jesus er så sterkt til stede i livet ditt! en smittende glede :)

til sommeren vennen, da MÅ vi greie å finne på noe! 4kløveren fra ålesund må møtes igjen :)

verdens herligste klemm til deg <3

love, -påsan- ;p

Anonym sa...

ååå, jeg ville vært der jeg også!! Men skolen kommer først...huff. Savner deg snuppa mi. Gleder meg over at du har det bra og opplever det du gjør, men gleder meg også veldig til du kommer hjem igjen. Glad i deg. Stor klem fra Ina

Unknown sa...

søta! Så bra at du har det bra! Er stolt av deg at du fortsatt "finner fram" dit du skal. :) Gud velsigner deg masse!
Veldi glad i deg!
knuse-klem

...dan sa...

hei kusine av min kusine. gledelig (<- aldri brukt det ordet der før :S) å høre at du trives, og lærer masse om jesus! det ville knust mitt hjerte om du ikke skulle trives. jeg lover at jeg skal besøke deg en gang. jeg vet ikke om du vet men jeg ble jo tante igjen like før jul, en nydelig jente som heter leonora, som kom ut av søstra mi. så når du blir tante, er vi jo tanter sammen :D enda en ting av de mange som vi har til felles.

ha en kjempe uke!

Dokka og Rocka sa...

Hei store søster!
Det er så koselig å se at du har det så bra-ære være internett.. Nå er det ikke lenge til nurket kommer. Ah! Det blir så koselig! Ha en fortsatt fin søndagskveld vennen:)Du er vakker..
Skal hilse fra mamma,pappa,Johannes og Kaja.
Love Love