fredag, mars 23, 2007

london bridge is falling down

i gaar var vi i london--oh fryd, jeg elsker den byen! vi var paa british library, british museum-- skikkli interresant-saerlig siden vi har hatt saa mye om historie og stuff--kjente igjen saker fra det vi allerede har laert..
vi var paa turist- tour, spiste den BESTE pizzan jeg har hatt i mitt levende liv, saa slottet, big ben--fikk gnagsaar, good times, fryd og glede.

jeg er oppriktig trist inni meg at det bare er en uke igjen--alle de fabelaktige menneskene, og gode vennene. men jeg slipper aa si hade til alle--jeg skal tilbake til england etter en uke med paaskegodhet i mitt kjaere norge, for aa ta en skole som heter introduction to primary health care, 3 maaneder undervisning om basic medisin, vaksiner, informasjon osv, ogsaa drar vi til filipinene aa jobber som helsepersonell.

men akkurat naa er det stresset som regjerer- semester oral exam paa mandag, kriminell mendge aa pugge--2 boker igjen aa lever inn--men god oving til kommende eksamener i guess--og bright side- pensum er litt mer livgivinede enn andre ting!--

saa livet er SWEET--jeg savner dere alle, gleder meg i botter til paaske--kom til sandefjord! cheers!
brannovelse i biblioteket- johan aka bakt potet

london bridge!(trekker tilbake t-skjorte-vaer-statement..drittkaldt!)
underground-art
finn 2 feil..

3 kommentarer:

irene sa...

Åh London. Jeg elsker London! En gang i livet vil jeg bo der!

Lykke til med eksamen og avskjeder, kjære Solveig!

Jeg sliter fremdeles med sorgen over at du ikke kommer hit.. Men vi ses vel igjen en gang?? SAVNER DEG!

Anonym sa...

Jeg har ikke internett der jeg bor nå og holder på å bli sprö av savn til dere hjemme! Det gjelder også i aller höyeste glad deg: Solveig Karlsen!

Meget stor klem,

Anonym sa...

Well said.