mandag, juli 27, 2009

jeg tror på sommeren

særlig hvis den befinner seg i sandefjord! og denne sommeren gjør den det. sammen med masse deilige varmegrader, familie, gamle og nye sandefjordsvenner, bryllup på holmenkollen og bryllup på hvaler, stranda, lange sommerkvelder, cafekos på toppen, båtturer, sykkelferie, mafia, sene kvelder, latter, lite søvn, en god gjeng gamle mennesker på nygård som jeg plutsli ble veldig glad i, israel-sommerfugler i magen og benjamin-sommerfugler i magen. kan også bare nevne at jeg er over gjennomsnittet heldig med familie- så mange deilige søstre og tantebarn og bror  svoger og svigerinne og foreldre ska du leite lenge etter!! 

det som er spesielt deilig med denne årstiden er at den nesten alltid er etterlengta. og det var den så ABSOLUTT denne gangen! derfor er den helt magisk. jeg tror på sommeren.

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Så koselig med oppdatering på bloggen din! Jeg er stadig innom får å se om det er kommet noe nytt. Håper vi får til en middag hos oss i løpet av sommeren. Må finne en kveld alle kan. Nyt resten av sommeren! Klem

aasne sa...

solveig, jeg fant deg! men du, ville bare ønske deg masse god tur til israel (wæh). kom hjem hel, plisa. stor klem

solveig sa...

hurra, du fant meg!! aasne-- jeg gleeder meg til vi skal henge etter jul. og jeg lover å komme hel hjem:) love LOVE