søndag, september 27, 2009

jerusalem

oljeberget

pause


venner

dilldall-mekka


jaffaporten


klagemuren


tempelplassen


leketøy?


arabiske kvarter i gamlebyen

lykke7 kommentarer:

hanne sa...

sol!!! for non DIGGE bilder!! i like it and i like you ALOT:D Og takk for personlig bursdagshilsen forresten;) Kos deg vilt og hemningsløst med varme og svette og badings og sykehus og fine folk og rare ting og israel. du er savna- gleder meg til oslovår med deg:)

Elisabeth sa...

hm!

Elisabeth sa...

Flotte bilder fra Jerusalem!! Fant du lappen min i klagemuren? :-)

solveig sa...

hannepannekake-takktakk! og right back at ya!! oslovår- hurra!!
husabø- hm! love you!
elisabeth: takk:) og ja, fy søren fant lappen din- tvi tvi!

LIFE sa...

så deilge bilder min deilige venn!!!! jeg savner deg så mye at hjertet skrumper inn!!jeg blir med i kofferten til benni, du tror at det går fint over grensa?det er vel bare en hånd de tar da?JEG OFRER DET!!JEG VIL SE DEG NÅÅ!!

benne sa...

sola mi, i går kveld gikk jeg og Dan TVEITA til filadelfia for å gå på møtepunkt, og så nå vi skulle runde svingen og på en måte gå inn døra du vet, så fikk jeg sånn følelse at der skulle du stå, først skulle jeg høre deg le, JAHAAHAAHAJAHAA, og så skulle du stoppe opp og du skulle ha på deg ullsokker inne trange converse sånn at de stakk ut over buksa di, og så skulle du ha sånn løs fin flette og så skulle du se på meg å se... næmmen benna, æ du dær!! du var ikke rundt hjørnet, men helt i Israel. De er heldige som har deg:)

solveig sa...

mich, tror det er snakk om en fot hvis jeg husker rett, men så langt de har kommet i medisinen i dag klarer du deg fint uten, så ja!! kom!! savner deg å ass michi!! ååå gleder meg til å være en del av livet ditt igjen!! privilegium sier jædæ!

ps: også hadde vi gitt hverandre en klem benna, og du ville sagt: å du e så fin på håret når du har det sånn sola mi! også ville du lagt en deilig pipelyd og gitt meg enda en klem som betydde åh, så digg å se deg!! også ville jeg tenkt, shittt så heldig jeg er som har sånne venner, og sagt åå du er så deilig benna!! åssen går det? tenk at vi allerede går med ullsokker! ja tida flyr. også ville vi gått opp den trappa du vet mens vi catcha opp. det tror jeg vi ville gjort.

dere er så FINE!! elsk!!